Ordinære åpningstider:
Onsdag: Kl.1000 - 1500
Torsdag: Kl.1000 - 1500
Lørdag: Kl.1100 - 1500 (grøtservering 1200 - 1400)
Søndag: Stengt / Gudstjeneste | Sjømannskirken (sjomannskirken.no)
Ordinære åpningstider:
Onsdag: Kl.1000 - 1500
Torsdag: Kl.1000 - 1500
Lørdag: Kl.1100 - 1500 (grøtservering 1200 - 1400)
Søndag: Stengt / Gudstjeneste | Sjømannskirken (sjomannskirken.no)
Onsdag 13.november:
Åpner for bestilling av julemat på nett.
Onsdag 20. november:
Åpner for salg av lodd til julelotteriet
Lørdag 30. november og søndag 1.desember:
Torsdag 5. desember kl.1200-1400:
Julelunsj m/ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, røke-/gravlaks, riskrem m.m. Påmelding.
Torsdag 12. desember kl.1200-1400:
Julelunsj m/Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, røke-/gravlaks, riskrem m.m.
For sponsorer, samarbeidpartnere og inviterte
Lørdag 14. desember kl.1100-1500:
Familiedag. Grøt med mandel og gevinster. Laging av juletrepynt. Julestemning.
Lørdag 24.desember, Julaften:
Kl. 1500: Julegudstjeneste
Kl. 1700: Julefeiring m/bevertning og underholdning. Begrensede plasser. Enslige (m/u barn) og studenter vil bli prioritert
Dette gjør vi | Sjømannskirken (sjomannskirken.no)
https://www.sjomannskirken.no/kirke/singapore/kalender/
Oppsøkende og tilstedeværende. Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested i Singapore siden 1955
Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!
24 egg
12 dl sukker
--- piskes til eggedosis
5 liter melk
3 liter fløte
6 ts kardemomme
12 ts bakepulver
6 ts natron
12 ts vaniljesukker
4 kg mel
--- 1 kg om gangen, lav hastighet
1,5 kg melange
--- smeltes (i micro) og tilsett røren
1 boks FN orange (eller annen brus)
Gir cirka 18 liter røre (cirka 200 vafler).
Juster ned (eller opp) etter behov.